Otegem-Geraardsbergen-Otegem

Op Hemelvaartsdag werd door Cyclo4Cancer fietsers aan verschillende tochten deelgenomen.  Enkelen kozen voor een toertocht in Oost-Vlaanderen, er was de Klimclassic, twee andere Cyclo4Cancer sympathisanten traden dan weer aan in de Leiedal-toertocht 'Otegem Geraardsbergen Otegem' : Pascal en Nico.

Pascal bezorgde ons volgend verslag :

Er werd omstreeks 7u te Waregem afgesproken. Enkel Pedro, Nico en een collega waren van de partij. Toen we aankwamen in Otegem kregen we nog het gezelschap van Etienne en Bernarke.  Vertrokken met de wind in de rug richting Kluisbergen - Saint Sauveur waar er stevig doorgetrokken werd.  Al snel dikte onze groep aan tot wel 30 man... waarbij het tempo van Flobecq naar Geraardsbergen hoog werd gehouden.

Op de Muur wachtte een bevoorrading.

De terugweg aangevat ondervonden we dat er een stevige wind blies. Over golvende wegen werd het tempo serieus de hoogte ingejaagd door een beresterke Bernarke, wij probeerden om beurten ons steentje bij te dragen. Van een groep was al lang geen sprake meer.  We bleven nog met een 6-tal over.  Op de laatste beklimming, Tiegem, trok Bernarke nog eens stevig door.  Ik kon - samen met Etienne - nog net volgen.

Goed en wel thuis gekomen met 140km op de teller en 30,8avs : een zeer geslaagde rit in goed gezelschap !!
 

De route :


ReactiesReageerNaam

 Bericht
E-mailKalender

Quiz 2022
14/10/22