Cyclo4Cancer Ritten

Eén september, voor velen een nieuwe start... ook voor Cyclo4Cancer!

Vandaag lanceren we immers de Cyclo4Cancer-Ritten voor het goede doel!

Dit zijn ritten die je alleen, of met vrienden, fietst tvv de strijd tegen kanker.   We werken hiervoor samen met www.mybrevet.cc

Op deze website kies je voor de rubriek Cyclo4Cancer, vervolgens klik je er op de rit die je wenst te fietsen - om de betreffende GPX te downloaden. (Een account op mybrevet.cc aanmaken gaat snel en is gratis).

Het downloaden van een GPX kost 2.40 Euro.  2 Euro gaat rechtstreeks naar de strijd tegen kanker.  0.40 Euro is de kost voor het betaalplatform.

Na het fietsen van de rit kan je door de link met strava, of het uploaden van jouw rit, jouw rit claimen.  Dan krijg je jouw brevet/vermelding op de site.

Deel gerust een foto van jouw rit met #Cyclo4Cancer en tag Cyclo4Cancer op Facebook, Twitter of Instagram zodat we jouw foto kunnen delen.

Momenteel is er één categorie van ritten beschikbaar : 'Dank aan de Zorg'.  Binnen deze categorie zijn er momenteel 2 ritten die de ziekenhuizen van de regio rond de thuisbasis van Cyclo4Cancer verbinden.  Startpunt is telkens het Jeugdcentrum te Waregem (aan het stadion van Essevee gelegen), waar ook de spinning en quiz van de vzw doorgaan.  Je kan evenwel ook ergens anders met de route starten, zolang je het volledige parcours maar fietst zal je nadien jouw brevet kunnen claimen.

PS : Het spreekt voor zich dat tijdens het rijden van deze rit het verkeersreglement dient te worden gevolgd.

 


ReactiesReageerNaam

 Bericht
E-mailKalender

Quiz 2024
04/10/24
Spinning tvv Cyclo4Cancer
22/11/24