CycloBenelux-Klassement

Het project Cyclo4Cancer geraakte dit jaar het snelste bekend binnen het cyclo-milieu.  Dit is een community van fietsers die houdt van fietsen over een geaccidenteerd terrein, en hierbij graag letterlijk en figuurlijk grenzen verlegd.  Zo nemen velen van hen niet alleen deel aan tochten in de Benelux, maar ook in Frankrijk, Italië, Zwitserland, Oostenrijk...  De tijdsregistratie zorgt bij ieder van die tochten voor een extra gegeven.

De referentie voor cyclo's zijn Paul & Rob van Cyclobenelux.com.  Zij maken ook jaarlijks een ranglijst op voor die fietsers die aan minimaal drie cyclo's deelnamen.  Figureren op die lijst maakt dan ook dat je je cyclorenner mag noemen!  Drie cyclo's fietsen, meestal over een serieus pak kilometers (200 is geen uitzondering), en met een pak hoogtemeters (toch al snel 3000 à 5500)... getuigt immers van een pak doorzettingsvermogen!

In de zonet gepubliceerde lijst - die alle Benelux-fietsers rankt - vinden we ook enkele Cyclo4Cancer-sympathisanten terug!  Proficiat aan allen!!

  • 134e : Eric Van Keirsbilck, met deelnames aan Trois Ballons, Vaujany, Vélomediane, GF Eddy Merckx, Picardië
  • 159e : Hans Van Haesebroeck, met deelnames aan Trois Ballons, Marmotte, Vélomediane
  • 205e : Vincent Meesschaert, met deelnames aan Trois Ballons, Marmotte, Vélomediane, GF Eddy Merckx
  • 230e : Maarten Haesaert, met deelnames aan Trois Ballons, GF Eddy Merckx, Vélomediane
  • 236e : Johan Devroe, met deelnames aan Klimclassic, Trois Ballons, Marmotte, Vélomediane

Daarnaast waren er ook veel Cyclo4Cancer sympathisanten die deelnamen aan één of twee cyclo's : Pascal, David, Nico, Dieter, Geert, en vele anderen...

Wens ook jij in 2014 cyclo's in de Cyclo4Cancer-trui te fietsen?  Stuur dan onmiddellijk een mailtje naar cyclo4cancer apestaartje hotmail.be om meer info te krijgen.  Er is nu een bestelronde open... deze sluit evenwel af op 01 december!  Stel dus niet uit tot morgen, maar reageer onmiddellijk!


ReactiesReageerNaam

 Bericht
E-mailKalender

Quiz 2024
04/10/24
Spinning tvv Cyclo4Cancer
22/11/24