Dank aan kantoor Peirs - Van Gheluwe

Meerdere trouwe sympathisanten en sponsors steunen Cyclo4Cancer VZW.  Onder hen ook het Kantoor Peirs – Van Gheluwe (www.kantoorpvg.be) in Zulte, met Tijs Peirs en Andy Van Gheluwe, als sympathieke zaakvoerders.

Ter gelegenheid van de opening en voorstelling van hun fonkelnieuw kantoor langs de Staatsbaan 129 was er een feestelijk opendeurweekend.  Het kantoorteam, Tijs, Andy, Nele en Patrick nam in hun uitnodiging op dat ze geen bloemen noch dranken wensten, maar wel financiële steun voor VZW Cyclo4Cancer!

Cyclo4Cancer zelf was hiervan danig onder de indruk, te meer daar we zelf ook werden uitgenodigd en op de openingsreceptie ook onze organisatie en haar doelstellingen kort konden voorstellen.  Het blijft ons steeds verbazen hoeveel mensen rechtstreeks en onrechtstreeks geconfronteerd worden met de strijd tegen kanker. Ook op de openingsavond ontmoetten we veel mensen met elk hun eigen verhaal.

Het verbluffende resultaat van de aktie die het Kantoor Peirs-Van Gheluwe ondernam ter gelegenheid van de opening van hun nagelnieuwe stek deed onze monden van pure emotie openvallen. Ze zijn er namelijk in geslaagd om meer als 2.500 euro in te zamelen en te doneren aan VZW Cyclo4Cancer.

 


ReactiesReageerNaam

 Bericht
E-mailKalender

Quiz 2024
04/10/24
Spinning tvv Cyclo4Cancer
22/11/24