Spinningmarathon 16/11/13

Eind november 2011 was er de diagnose : Schildklierkanker... Korte tijd later de hevige schrik na het aanhoren van het verdict 'Uitzaaiingen'.  Met dank aan de begeleidende artsen, maar vooral ook aan gezin, familie en vrienden kon ik halverwege februari 2012 toch opnieuw aan de slag.

Begin 2013, en na het doornemen van heel wat literatuur, was ik meer dan ooit overtuigd dat heel dringend nog veel meer wetenschappelijk kankeronderzoek nodig is.  Om hier de aandacht op te vestigen werd het project Cyclo4Cancer opgestart.  De wielerkledij waarmee het project vorm kreeg was al snel een succes, mede met dank aan de medestanders van het eerste uur : Nico & David!

Meerdere contacten waren er met organisaties van en voor het goede doel.  Bij de Stichting Tegen Kanker ervaarde ik de noodzakelijke klik, en ondersteuning om me verder voor het beoogde doel in te zetten.

De inzamelactie, de 1e spinningmarathon, kreeg vorm... en het team werd verder uitgebreid met Marleen, Pascal & Jean-Marc.

Met de meerwaarde van elk werd een team gesmeed... meerdere avonden werd samen vergaderd, met dank aan de respectievelijke partners voor hun geduld!

In de laatste weken was er immers niet alleen de organisatie van de spinningmarathon, ook de structuur werd aangepast naar een vzw... en een nieuwe bestelronde van de kledij wordt opgestart. 

Morgen is het zo ver : Met dank aan een 40tal sponsors, met dank aan de ruim 300 enthousiastelingen die zich vooraf inschreven, met dank aan de vzw Bike-Fun en haar leraars die ons deze kans bieden... jawel, morgen is het dan uiteindelijk zo ver : de spinningmarathon tvv wetenschappelijk kankeronderzoek!

Het belooft gezien de hoge respons een leuke dag te worden!  Wil ook jij er nog bij zijn : Geef een belletje op 0477 43 21 04 en we kijken of er nog een plaatsje vrij is!

Tot morgen!

 

Johan

 

 

 


ReactiesReageerNaam

 Bericht
E-mailKalender

Quiz 2024
04/10/24
Spinning tvv Cyclo4Cancer
22/11/24