Spinningmarathon

Cyclo4cancer present op Bike-fun spinningmarathon

Zaterdag 8 februari stond bij onze vrienden van Bike-Fun Waregem een spinningmarathon op de kalender. Deze keer ten voordele van 1000km van kom op tegen kanker.
Na een succesvolle vrijdagavond sessie gingen we om 9u zaterdagmorgen van start.  We zijn: Marleen , Johan , Nico , David, Thomas en de man die op onze spinningmarathon voor 5uur lang het beste van zichzelf gaf: Jürgen.

Met 4 zouden we de volle 3uur afwerken, dus was het een beetje opletten in het begin om niet direct veel krachten te verspelen. Het eerste uur stond onder leiding van eerst Sylviane en na een halfuurtje door Matthias die duidelijk in vorm zat vandaag. De ene klim na de andere kregen we voorgeschoteld op nummers van 2 Unlimited en Metallica. Afsluiten deden we met Animals van Martin Garrix.

Tijdens het tweede uurtje was er direct ambiance, Matthias was komen plaats nemen naast ons en het liedje van " Bridge on the River Kwai " zorgde voor een leuke noot in het publiek!


Dit uurtje stond onder de perfecte begeleiding van Julie en Sylviane. Ook na dit uurtje kwam Rudy van Bike-fun vragen wie er ofwel een cava ofwel een Sint-Bernard moest hebben gevolgd door: "God zei dank, dan nu in den drank" Thomas vond het na 2 uurtjes genoeg en ging zijn Sint-Bernard gaan opdrinken! Bedankt Thomas!

Voor ons was het echter zo ver nog niet, we moesten nog een laatste uur op de spinningfiets doorbrengen. De plaats van Thomas werd nu ingenomen door Marleen. Het laatste stond onder de begeleiding van 3 dames, Debby begon en Julie nam over. Terug een leuk uurtje spinning, de laatste krachten werden aangesproken. Moe maar voldaan maakten we ook dit uur vol. Deze keer mochten we wel gaan genieten van een cava. We bleven nog wat napraten in de cafetaria.  Rudy van Bike-Fun kondigde er tevens onze 2e editie van onze spinningmarathon op 14 en 15 november aan!

Noteer deze data alvast in jullie agenda... we zien je immers graag op dit event te Waregem terug!

Auteur : David
 


ReactiesReageerNaam

 Bericht
E-mailKalender

Quiz 2024
04/10/24
Spinning tvv Cyclo4Cancer
22/11/24