Ik heb een (klein) sporthart!

Op de site van Cyclo4Cancer staan een paar zeer moedige verhalen. Mijn verhaal daarentegen is gelukkig eerder saai, maar toch hoop ik dat je verder leest, want misschien is dit ook voor jou wel herkenbaar?

 

Ik kreeg vanavond van een dokter de vraag of ik veel sport deed, want ze kon dat zien aan mijn hartslag !! Ongelofelijk, ik waande me heel even een top-sporter. J

 

Dit doktersbezoekje is standaard onderdeel van elke bloedgift. Ik ben een dertiger in een gezin met 2 schatten van kinderen, een drukke (maar leuke) job en gebeten door de fiets-microbe. Veel tijd om uren aan vrijwilligerswerk te doen, heb ik dus niet en jammer genoeg laat mijn budget slechts toe om af en toe een goed doel te steunen. Toch probeer ik daarnaast mijn steentje bij te dragen door elke 6 weken bloed of plasma te geven. Zie www.bloedgevendoetleven.be voor meer info. Je helpt er een medemens mee en wie weet krijg je er net als ik een complimentje bovenop!

 

Daarnaast kan ook jij natuurlijk een extra steentje aan het goede doel bijdragen door het deelnemen aan onze spinningmarathon : 10 euro/beurt, en deze 10 euro gaat integraal naar wetenschappelijk kankeronderzoek (via Stichting Tegen Kanker).  Tot de 16e november dus?!

 

Nico.

 

Auteur : Nico


ReactiesReageerNaam

 Bericht
E-mailKalender

Quiz 2024
04/10/24
Spinning tvv Cyclo4Cancer
22/11/24